Wersja grillowa
• kiełbasa - dwa rodzaje,
• kaszanka,
• karczek,
• szaszłyki mięsne,
• szaszłyki warzywne,
• ketchup,
• musztarda,
• ogórki,
• 2 sałatki,
• pieczywo mieszane.
Cena: 110 zł za osobę, w tym: napoje gazowane, soki, woda, kawa oraz herbata
Sałatki:
- cezar (kurczak, grzanki, ser żółty, sałata rzymska i lodowa, parmezan)
- grecka z serem feta (sałata lodowa, oliwki czarne, pomidor, ogórek, cebula czerwona)
- szefa kuchni z kurczakiem i sosem czosnkowym (kukurydza, pieczarki, ogórek, pomidor)
- z tuńczykiem i dzikim ryżem
- sałatka z paluszkami krabowymi i makaronem sojowym (seler naciowy, papryka czerwona, kukurydza, szczypiorek)
- sałatka mieszana z rzodkiewką i szczypiorkiem
- letnia sałatka z malinami (maliny , oliwki czarne , rukola, sałata lodowa , sos miodowo – miętowy)
- sałatka z brokułami (brokuł, pomidory , czerwona cebula , kalafior , suszone pomidory , sos czosnkowy)
- sałatka z pomidorami ( sałata lodowa , pomidory , rzodkiewka, szczypiorek , czosnek, jogurt naturalny)
Alkohol:
Piwo Beczka Perła Chmielowa 30L: 400 zł brutto, 50L: 600 zł brutto
*Bar Stacjonarny lub RollBar
*Wino Bankietowe
Wódka 0,5L:
Ogiński
Wyborowa
Żubrówka
Żubrówka z trawą
Finlandia
Wersja 1
Zupy jedna do wyboru:
• rosół z domowym makaronem
• krem borowikowy z grzankami ziołowymi
• krem ze świeżej papryki
• krem z cukinii
Drugie dania jedno do wyboru:
• schab leśny w sosie z zielonego pieprzu
• polędwiczka w koszulce z boczku w sosie kurkowym
• polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną śliwką w sosie rozmarynowym
• pierś kurczaka faszerowana serem feta, suszonymi pomidorami i szpinakiem w sosie pesto
do wyboru ziemniaki z wody, ziemniaki purre, zapiekanka ziemniaczana z boczkiem, zestaw surówek
Danie gorące jedno do wyboru:
• zraziki w boczku w sosie pomidorowym podane z dwukolorowym ryżem i warzywami z wody
• karkówka w sosie borowikowym serwowana na kluskach śląskich z dodatkiem buraczków na zimno
• pierś kurczaka na warzywach grillowanych z sosem cafe de paris
• sola w sosie szafranowym podana z ryżem i warzywami z wody
Danie gorące jedno do wyboru:
• frykadełka drobiowa
• barszcz czerwony z pasztecikiem
• żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
• kapusta z grzybami i łazankamikapusta z grzybami i łazankami
• pierogi z kapustą i grzybami
Przekąski zimne 5 do wyboru:
• roladki z łososiem i szpinakiem
• mięsa pieczone po staropolsku i wędliny
• schab ze śliwką i morelą
• pasztet z borowikami
• pasztet z jelenia
• baleron białoruski/rolada drobiowa ze szpinakiem
• kurczak w sezamie z sosem 1000 wysp
• kurczak curry z orzeszkami ziemnymi
• tradycyjna ryba po grecku
• łosoś pieczony w cieście francuskim
• duet śledziowy(w oleju z cebulką , po węgiersku)
• pstrąg faszerowany
Sałatki 2 do wyboru:
• jajko w szynce na sałatce jarzynowej
• grecka z serem feta
• szefa kuchni z sosem czosnkowym
• cezar z kurczakiem
• z paluszkami krabowymi i makaronem ryżowym
• francuska z kolorowym makaronem
• drobiowa z selerem konserwowym
• z granatem i serem pleśniowym
Cena: 145 zł za osobę, w tym: napoje gazowane, soki, woda, kawa oraz herbata
Alkohol:
Piwo Beczka Perła Chmielowa 30L: 400 zł brutto , 50L: 600zł brutto
*Bar Stacjonarny lub RollBar
*Wino Bankietowe
Wódka 0,5L:
Ogiński
Wyborowa
Żubrówka
Żubrówka z trawą
Finlandia
Wersja 2
Zupy jedna do wyboru:
• rosół z domowym makaronem
• krem borowikowy z grzankami ziołowymi
• krem ze świeżej papryki
• krem z cukinii
Drugie dania jedno do wyboru:
• schab leśny w sosie z zielonego pieprzu
• poledwiczka w koszulce z boczku w sosie kurkowym
• polędwiczka wieprzowa faszerowana suszoną śliwką w sosie rozmarynowym
• pierś kurczaka faszerowana serem feta, suszonymi pomidorami i szpinakiem w sosie pesto
do wyboru ziemniaki z wody,ziemniaki purre,zapiekanka ziemniaczana z boczkiem,zestaw surówek
Deser jeden do wyboru:
• szarlotka na ciepło z gałką lodów waniliowych i bitą śmietaną
• gruszka marynowana w czerwonym winie z lodami waniliowymi i sosem wiśniowym
• strucla makowa
Danie gorące jedno do wyboru:
• zraziki w boczku w sosie pomidorowym podane z dwukolorowym ryżem i warzywami z wody
• karkówka w sosie borowikowym serwowana na kluskach śląskich z dodatkiem buraczków na zimno
• pierś kurczaka na warzywach grilowanych z sosem cafe de paris
• sola w sosie szfranowym podana z ryżem i warzywami z wody
Danie gorące jedno do wyboru:
• frykadelka drobiowa
• barszcz czerwony z pasztecikiem
• żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą
• kapusta z grzybami i łazankami
• pierogi z kapustą i grzybami
Przekąski zimne 6 do wyboru:
• roladki z łososiem i szpinakiem
• mięsa pieczone po staropolsku i wędliny
• schab ze śliwką i morelą
• pasztet z borowikami
• pasztet z jelenia
• baleron białoruski/rolada drobiowa ze szpinakiem
• kurczak w sezamie z sosem 1000 wysp
• kurczak curry z orzeszkami ziemnymi
• tradycyjna ryba po grecku
• łosoś pieczony w cieście francuskim
• duet śledziowy(w oleju z cebulką , po węgiersku)
• pstrąg faszerowany
Sałatki 3 do wyboru:
• jajko w szynce na sałatce jarzynowej
• grecka z serem feta
• szefa kuchni z sosem czosnkowym
• cezar z kurczakiem
• z paluszkami krabowymi i makaronem ryżowym
• francuska z kolorowym makaronem
• drobiowa z selerem konserwowym
• z granatem i serem pleśniowym
Cena: 165 zł za osobę, w tym: napoje gazowane, soki, woda, kawa oraz herbata
Alkohol:
Piwo Beczka Perła Chmielowa 30L: 400 zł brutto , 50L: 600zł brutto
*Bar Stacjonarny lub RollBar
*Wino Bankietowe
Wódka 0,5L:
Ogiński
Wyborowa
Żubrówka
Żubrówka z trawą
Finlandia